Vastgoedfotografie

U mag een professionele fotoreportage verwachten van uw vastgoed of project. Zo heeft u alle troeven in handen om meer interesse te wekken en méér potentiële klanten in contacte te brengen met uw panden en projecten.

Bent u van plan om uw woning te verkopen of te verhuren?  Of wil je als bedrijf beroep doen op onze service voor een mooi portfolio van uw realisaties?

Wij kunnen uw vastgoed in het juiste daglicht stellen met professionele foto’s!  We werken zowel voor particulieren als architecten, immo-kantoren, bouwbedrijven,…

Mensen die op zoek gaan naar een nieuwe woonst, oordelen vaak aan de hand van de eerste foto, die ze vinden op immo-websites.  De eerste indruk van die foto is dus enorm belangrijk.

Wij kunnen er ook voor zorgen dat u de evolutie van uw droom appartement of huis kan volgen. Een wekelijkse of maandelijkse opvolging van uw project.

Of een mooie weergave van een reeds bestaand project.

Voor andere fotografieopdrachten kan u terecht bij www.edbfotografie.be

 

Hoe ga ik te werk?

  • 1. Aanvraag van een fotoreportage: U kan online via het contactformulier een reportage aanvragen.  Ik neem dan contact met u op om uw vragen te beantwoorden, voldoende informatie te geven en eventueel een afspraak te maken.
  • 2. Aanvaarden van de opdracht:  uitwisselen van de gegevens & doorspreken van de opdracht.  Hiervoor kan ik ter plaatse komen of dit kan elektronisch of telefonisch gebeuren.
  • 3. Bezoek op locatie: op het afgesproken tijdstip kom ik ter plaatse voor een fotoreportage.  Gelieve rekening te houden met 2 tot 4u werk, afhankelijk van de grootte van het pand.
  • 4. Fotoreportage: alle foto's worden genomen met professionele apparatuur en objectieven. De foto's worden geselecteerd en bewerkt. Je mag de foto's verwachten binnen een termijn van max. 48u  na het bezoek op de locatie.
  • 5. Verzending: de foto's zullen elektronisch verzonden worden, samen met het factuur voor de geleverde prestaties. Op aanvraag kunnen de foto's geprint en per post verstuurd worden.
  • 6. Opmerkingen:  De foto's worden opgeleverd in hoge en lage resolutie en zijn rechtenvrij.  U kan kiezen uit het standaard pakket (fotoselectie van 10-20 foto's) of het mini pakket (fotoselectie van 5-10 foto's)